Havana een stad vol met geschiedenis

Ervaar met ons het Cubaanse stadsleven

Het oude Havana ook wel 'Havana Vieja' is het historische centrum van Havana. Onder leiding van Castro wordt het land in zeer snel tempo anders, meer kapitalistisch, daarom is het juist nu de tijd om het authentieke Cuba nog te gaan ervaren. Een wandeling door 'Havana Vieja' is dan ook een must-do tijdens je verblijf in Cuba. Je zult verstelt staan van het aantal historische gebouwen en prachtige pleinen.

Mocht je graag worden begeleid door een ervaren gids, dan kunnen wij dat zeker voor je regelen. Onze gids neemt je aan de hand en laat je alle highlights zien in het historische Havana. De historische wandeltour dwars door 'Havana Vieja' is te boeken via onderstaande link en is zelfs inclusief diner! Deze wandeltour start elke dag om 16:00, stel gerust al je vragen tijdens deze tour.

Flaneer in een Amerikaanse oldtimer

Een zeer kenmerkend beeld in de Cubaanse straten

Wat bij vele bezoekers van Havana toch wel ver bovenaan het verlanglijstje staat is het rondrijden in een Amerikaanse oldtimer. De ronkende motor en de geur van brandstof laten je de jaren direct weer herbeleven, geweldig! Wat wel van belang is voor het regelen van zo'n rondrit, is het maken van goede afspraken. Spreek altijd van te voren een vaste prijs af, zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan.

Omdat wij graag onze ontdekkingen delen hebben wij een geweldige auto weten te regelen voor de beste ervaringen. Je kunt zo van te voren een oldtimer reserveren en je bent verzekerd van de prachtigste wagen! Boek een oldtimer op je gewenste datum en laat ons weten waar je opgehaald wilt worden!